VIDEÓK ... GALÉRIA ... PROSPEKTUSOK ...

Sze-Ferro Kft

Cím: 2131 Göd Nemeskéri u 54/B
Telefonszám: 06309509638
Honlap: www.szeferro.hu
E-mail cím: info@szeferro.hu

Vállaljuk kovácsoltvas kapuk, kovácsoltvas kerítések, kovácsoltvas korlátok, elkészítését a tervezéstől a kivitelezésig, mindezt kedvező áron.

Kovácsoltvas jellegűtől a hagyományosig valóra váltjuk elképzeléseit.

Nem előre gyártott elemekből dolgozunk, minden munkánk egyedileg készült a megrendelőink kívánságait maximálisan figyelembe véve.

Remélhetőleg Önt is hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük.

Kerítések, kapuk készítése - tervezése:

Kovácsoltvas kapuk, és kovácsoltvas kerítések, ez az első, amire felfigyelnek a járókelők, vendégek és ami a tulajdonosok mindennapi használatában van. Mikor új házat építünk,vagy a régit újítjuk fel, az összhang megteremtésében fontos szerepe van a fémből készült elemeknek pl: kovácsoltvas kapu,kovácsoltvas kerítés,kovácsoltvas korlát.

 

Az utcafronti kerítések, illetve kapuk nem csak a telekhatár jelölésére szolgálnak, hanem otthonunk díszei is! Kerítésünk lehet többféle anyagból, de általában a legjobban megmunkálható és kivitelezhető a fémből készült kerítés. Természetesen lehet kombinálni is a megoldásokat, de a fém mindig fontos szerepet tölt be a gyártásban. Akár hogy is dönt, mi segítünk Önnek kerítésének megtervezésében.

© 2010 Myhusite.hu