GALÉRIA ... PROSPEKTUSOK ...

Legfontosabb TÁPLÁLÉKUNK a VÍZ!--Víztisztítók

A tiszta víz fogyasztása lehetővé teszi szervezetünknek a méregtelenítést, ezzel tehermentesíti immunrendszerünket, és növeli ellenállóképességünket. szervezetünknek nem "sok folyadékra", hanem sok vízre van szüksége, mégpedig tiszta vízre. Sem a nagyüzemi technológiák, sem pedig a forralás nem alkalmas arra, hogy a csapvízben található vegyi anyagokat, gyógyszermaradványokat közömbösítse. Az ásványvizekben található szervetlen anyagok pedig testünkben hulladékként halmozódnak fel, megterhelve ezzel a kiválasztó rendszereket.

A W25 víztisztító kisberendezés megoldja problémáinkat. Kétlépcsős szűrési technológiája kicsomagolja vizünket, a károsító klórtól és vegyületeitől, így az íz és szagrontó anyagok híján élvezhető ivóvízhez juttat bennünket.
Az első lépcsőben egy mikroszűrő a szabad szemmel is látható anyagoktól, az úgynevezett lebegő anyagoktól mentesíti a vizet. Régi vízvezeték-hálózatoknál vagy egyéb okok miatt célszerű lehet külön előszűrő (PR-1) alkalmazása is, hogy megvédjük a készüléket az idő előtti mechanikus eltömődéstől.

WWW.CORALL.WNI.HU

A második lépcsőben: kiváló minőségű, ezüsttel impregnált aktív szén segítségével (melynek 1 gr-ja egy focipálya felületet képvisel) megköti az oldott szerves szennyeződéseket, a szabad és kötött klórt, valamint a halogénezett metánszármazékokat, az íz és szagrontó anyagokat. Az üdítő és sörgyárak is ezt a technikát alkalmazzák a víz tisztítására. Ez a kettős fokozat a biztosítéka a szűrt víz kiváló minőségének. A folyamat adszorpció útján megy végbe, nem ioncserével működik, így minden emberi fogyasztásra hasznos ásványi anyag a csapvízben marad. A berendezés nem befolyásolja a kezelt víz szervetlen anyag tartalmát (nitrát, arzén, keménység stb.).

 

© 2010 Myhusite.hu