Kezdőlap

               Kapcsolat

               Regisztráció cégeknek

               Rólunk

               Szabályzatunk

               Magánszemélyeknek

               Belső weblapok

m y h u s i t e . h u

Közösségi portál

A közösség ereje

 

A kapcsolatteremtés új módja. Egyedülálló lehetőség új ismerettségek, üzleti és magán kapcsolatok kialakítására. Portálunk exkluzív ügyfélkörrel rendelkezik, ami garancia a hatékonyságra és biztonságra.

bővebben...

Belső weblapok

Otthon Bútoráruház

Kereskedelem

Székesfehérvár

Sze-Ferro Kft

Építőipar

Göd

Alkatrész Bolt

Kereskedelem

Miskolc

Aczél Autósbolt Webáruház

Iparág ?

Miskolc

Karosszéria és Kipufogószervíz Érd

Autó-teszt

Érd

 

A myhusite.hu Igénybevétel feltételei

 

 

A szolgáltatás igénybevételével kifejezed, hogy megértetted és elfogadod az alábbiakat:
A honlapon való regisztráció során meg kell adnod egy felhasználó nevet, egy érvényes e-mail címet, illetőleg a regisztráció során kapol egy jelszót;
a jelszó titokban tartásáért kizárólag Te vagy felelős;
a regisztráció során további, személyes adatnak minősülő adatokat kell megadnod a társkereső szolgáltatás minél teljesebb igénybevétele érdekében, amely adatok kezeléséhez hozzájárulsz a felhasználási feltételek elfogadásával;
kijelented, hogy szerződéskötési képességed nem korlátozott;
a megadott személyes adatokat szükség szerint frissíted annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek;
a regisztrációval létrejött megállapodás magyar nyelvű, nem minősül írásba foglaltnak, azt Szolgáltató nem iktatja.

++
A regisztrációt Szolgáltató a megadott e-mail címre visszaigazolja a hozzáférési információval együtt.
Regisztráció, a megadott adatok módosítása, a regisztráció törlése
1. Regisztráció
Ahhoz, hogy igénybe vedd szolgáltatásainkat, mindenekelőtt regisztrálnod kell magad.
Mindenekelőtt választanod kell magadnak egy nevet és egy jelszót, valamint meg kell adnod az e-mail címedet. Az e-mail címeket szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat nem adjuk ki senkinek.
Miután ez megtörtént, a következő lapon megadhatod, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezel.. A kiválasztható mezők mellett természetesen a saját szavaiddal is sok mindent elmondhatsz magadról és az elképzeléseidről a keresett partnert illetően.
Szerződési feltételek elfogadásával kijelented és szavatolsz a következőkért:

A regisztráció időpontjában betöltötted 14. életévedet. Nem ítéltek el személyhez fűződő jogok megsértésével kapcsolatos ügyben, vagy szexuális bűncselekmény elkövetéséért, valamint nem állsz semmilyen büntető ítélet vagy határozat hatálya alatt

+
Adatlapod mellé fényképeket tölthetsz fel magadról. A statisztikák azt mutatják, hogy azok a regisztrált tagok, akik képekkel is gazdagítják a hirdetésüket, átlagosan tízszer annyi választ kapnak, mint azok, akik nem helyeznek el fényképet magukról.
Minden feltöltött képnél megadhatod, hogy az nyilvános vagy privát legyen-e. Nyilvános képeidet bárki megtekintheti, aki megnézi a lapodat, míg a privát képeket csak azok láthatják, akinek leveledben mellékleteként elküldöd.


2. Az adatok módosítása
A regisztrált adatok módosítására a weboldalon keresztül van lehetőséged, a bejelentkezést követően az regisztrációs adatok módosítása linkre kattintva.
Amennyiben tudomást szerzel arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavadhoz jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles vagy haladéktalanul megváltoztatni jelszavadat, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles vagy egyidejűleg értesíteni a Szolgáltatót.
A fenti kötelezettségek elmulasztásából eredő károkért kizárólag a felhasználókat terheli a felelősség. Felelősséggel tartozol a saját jelszavad vagy fiókod illetéktelen használatával a Szolgáltatónak vagy bármely harmadik személynek okozott károkért.
3. A regisztráció törlése
A regisztráció törlésére a weboldalon keresztül van lehetőséged, a bejelentkezést követően az
A szolgáltatás leírása
1. Főoldal
A bejelentkezés utáni első oldal a főoldal, ahol információkat kaphatsz a újj regisztrált tagokról, újj leveleid érkezésésről.
2. Lehetőségek
Itt mindazokat az eseményeket láthatod, amik a rendszerben az utóbbi időben Veled történtek, azaz: levelet kaptál vagy írtál valakinek; profilod beálítása. Cégeknek saját weblap készítése. Kredit egyleg lekérdezése , és emeltdíjas sms-sel való feltöltése
Adatkezelés, adatvédelem
Szolgáltató az adatkezelés során a Magyar Köztársaság hatályos adatvédelmi jogszabályainak (így különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek) megfelelően jár el. A Szolgáltató általi adatkezelések az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényen, valamint a felhasználók önkéntes hozzájárulásán alapulnak. A Felhasználó az itt, valamint a külön Adatvédelmi Nyilatkozatban leírt adatkezelésekhez a hozzájárulását a regisztrációval, valamint a Szolgáltatás igénybe vételével adja meg.
Szolgáltató a Felhasználóra vonatkozó minden adatot a regisztráció ideje alatt tárol, a regisztráció törlése napjától a (pl. számviteli) jogszabályokban előírt adatkezeléseket kivéve az adatokat törli.
A személyes adatok kezelésére vonatkozó részletes tájékoztató itt érhető
E-mailek és belső üzenetek
A regisztráció során megadott e-mail címe elsősorban a Felhasználó azonosítását, a szolgáltatás igénybevétele során a bejelentkezést és kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére.
Lehetőség van arra, hogy e-mailes értesítést küldjünk neked, ha a közösségi oldalon leveled érkezik.
A regisztrációddal, tekintettel a szolgáltatás ingyenességére, egyúttal hozzájárulsz ahhoz, hogy a belső postafiókodba időnként egyéb, reklám tartalmú üzeneteket is küldjünk.
Felelősség
Felhívjuk a figyelmedet, hogy kizárólagos felelősséggel tartozol minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítódnak, jelszavadnak felhasználásával valósul meg. Szolgáltató nem felel a felhasználói jelszavak illetéktelen használatából eredő károkért.
Szolgáltató nem vállal felelősséget a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő működési illetve tartalmi hibákért vagy hiányosságokért, nem vállal felelősséget a hibás adatok megadásából eredő esetleges téves teljesítésért.
Szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amelyek az alábbiak következtében merülnek fel: (a) a szolgáltatás helyes vagy helytelen használata, (b) a Felhasználó adataihoz való jogosulatlan hozzáférés, illetve azok jogosulatlan módosítása, (c) harmadik személy közrehatása a szolgáltatás működésére (d) bármilyen más károkozó magatartás, illetve esemény.

Az Internet globális jellege miatt a Felhasználók kötelesek a szolgáltatás használata során a vonatkozó nemzeti jogszabályok rendelkezéseit is figyelembe véve jár el. Amennyiben a szolgáltatás használatával összefüggő bármely tevékenység az adott felhasználó államának joga szerint nem megengedett, a használatért kizárólag az adott felhasználót terheli a felelősség.

 


A Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítása
A regisztráció során a Felhasználási Feltételek elfogadásával tudomásul veszed, hogy a honlapon szolgáltatások és díjak folyamatosan változhatnak. A Szolgáltató az általa nyújtott szolgáltatások feltételeit, díjait, valamint azok változásait a honlapon teszi közzé.
Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Felhasználási Feltételeket egyoldalúan módosítsa. Felhasználók a módosítás hatálybalépését követően a szolgáltatás első igénybevételével  a weblapra való első regisztrált belépéssel vagy megrendeléssel elfogadják a módosított felhasználási feltételeket.
Szerzői jogok
A szolgáltatás keretében a honlapon megjelenített tartalom (ideértve többek közt valamennyi, a honlapon elérhető grafikát és egyéb anyagokat, a honlap felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást) a Szolgáltató szellemi alkotása; kivételt képeznek ez alól a honlapon feltüntetett egyes gyártók, forgalmazók védjegyei. A szolgáltatás rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl ezen szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatóak fel vagy hasznosíthatóak.
Egyéb rendelkezések
A jelen Felhasználási Feltételekre, valamint általánosságban a szolgáltatásra a Magyar Köztársaság hatályos jogszabályai alkalmazandók.
Javasoljuk, hogy a Felhasználási Feltételeket mentsd le saját számítógépedre, hogy a feltételek utóbb a Felhasználási Feltételek esetleges időközbeni módosítása esetén ishozzáférhetők legyenek.
Az a tény, hogy Szolgáltató (részlegesen) nem él a jogszabály alapján őt megillető jogosultsággal, nem jelenti azt, hogy lemond az adott jog gyakorlásáról, illetve igény érvényesítésérő
A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy törölje azon felhasználók regisztrációját, akik a szolgáltató megítélése szerint megszegik a hatályos jogszabályokat, illetve jelen felhasználási feltételeket. Így különösen: bármely más személy nevével vagy más személyes adatával visszaélnek, más szellemi alkotáshoz fűződő jogát sértik, trágár, vagy obszcén szavakat, rasszista, vallási, nemzeti, nemzetiségi, szexuális hovatartozást gyalázó, vagy sértő kifejezéseket használnak, gyaníthatóan bűncselekménynek minősülő cselekményt követnek el, burkolt, vagy nyílt reklámnak tekinthető hozzászólást fűznek, stb. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy azon felhasználók regisztrációját, akik a tematikus részben túl sokat, és/vagy a moderátorok által nem megfelelőnek tartott módon offolnak (offolás = nem a témába vágó hozzászólás), kéretlenül reklámoznak, más tagokat zaklatnak törölje. Amennyiben úgy érzed, hogy valamely hozzászólás Rád nézve sértő, dehonesztáló, zavaró, félrevezető, hamis állítást tartalmazó, stb., a moderátorhoz fordulhatsz a tartalom törlése iránt. A szolgáltató bejelentés esetén a jogsértő tartalmat figyelmeztetés után (a lehető legrövidebb időn belül) mérlegelés nélkül törli.

 

 

A szolgáltató fenntartja magának a szolgáltatás megtagadásának jogát bármely felhasználó felé.

 

ADATVÉDELEM:

A honlapon a felhasználók számítógépeinek az IP-címei naplózásra kerülnek, hogy rögzítsék azok látogatását.
Az oldal megtekintésekor, valamint a regisztrációk alakalmával rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, valamint bizonyos esetekben – amikor a felhasználó számítógépének beállítása engedi – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezek a naplófájlban rögzített adatok statisztikai célra kerülnek felhasználásra, és Üzemeltető a felhasználó hozzájárulása hiányában csak törvény kifejezett rendelkezése alapján továbbítja harmadik fél részére.
A honlap megtekintése esetén, annak hatékonyabb szolgáltatásnyújtása érdekében „sütik” (cookie) kerülnek elhelyezésre a felhasználók számítógépén. Süti a felhasználó böngészőjén keresztül annak merevlemezére kerülő információs fájl, mely a felhasználó későbbi azonosítására szolgál. Ez a fájl konkrét információkat ad meg a honlap korábbi látogatásairól. Ezek az információk nem alkalmasak a felhasználó személyének azonosítására, csak a felhasználó gépének felismerésére. A honlapról begyűjtött süti-információk segítségével követni lehet az új és ismételt látogatók számát, valamint belső elemzéseket lehet készíteni a felkeresett oldalakról, így jobban megismerhetőek a használati szokások. Üzemeltetőnek lehetősége nyílik információkat elemezni, hogy ezzel is elősegíthesse a honlap szolgáltatásainak fejlesztését és javítását. A legtöbb böngésző alapértelmezésében automatikusan elfogadja a sütiket, de a felhasználó a böngészőjében módosíthatja a beállításokat, lehetősége van a sütik elutasítására vagy arra, hogy szelektíven csak bizonyos sütiket fogadjon el. Abban az esetben azonban, ha kikapcsolja a sütiket, előfordulhat, hogy a honlap bizonyos szolgáltatásait nem tudja használni, vagy bizonyos oldalak nem fognak megfelelően megjelenni.
Üzemeltető a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az ebből származó díjak számlázása, valamint az ezzel kapcsolatos követeléseinek érvényesítése céljából kezelheti a felhasználó azonosításához szükséges és elégséges azonosító adatokat.
Üzemeltető a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésből származó díjak számlázása céljából kezelheti a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos olyan személyes adatokat, amelyek a díj meghatározása és a számlázás céljából elengedhetetlenek, így különösen a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat.
Üzemeltető ezen túlmenően a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek.
Üzemeltető egyes szolgáltatásainak igénybevételét regisztrációhoz köti, melynek során a felhasználó személyes adatainak birtokába jut, azonban ezen adatszolgáltatás minden esetben önkéntes.
Üzemeltető a tőle elvárható módon gondoskodik a személyes adatok biztonságáról, megteszi a szükséges technikai és szervezési intézkedéseket, védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen.
A személyes adatokat adatkezelési céljuk megszűnése vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határidejének lejárta esetén, illetve a felhasználó kérésére az Üzemeltető törli. A felhasználó saját adatait, regisztrációját bármikor jogosult módosítani illetve törölni. A felhasználó regisztrációjának törlésekor, a rögzített és tárolt személyes adatok azonnal törlésre kerülnek. A törlést követően azonban pl. biztonsági másolatokon időlegesen még maradhatnak adatok.

 

 

 

 

 

 

 

Hobbi oldalak

A titok

BearGryll

Macska

sport-sport

Family Guy fanok lapja